Старши треньорът на Хебър Любослав Пенев ще направи няколко промени в

...
Старши треньорът на Хебър Любослав Пенев ще направи няколко промени в
Коментари Харесай

Любо Пенев готви промени в състава за гостуването на ФК ЦСКА 1948

Старши треньорът на Хебър Любослав Пенев ще направи няколко промени в стартовия състав за гостуването на ЦСКА 1948 спрямо предходния мач, когато пазарджиклии победиха Берое с 1:0.

На пейката ще седне синът на наставника Николас Пенев, а вместо него на върха на офанзивата ще се появи Георги Николов, който донесе триумфа за своите против заралии.
 Способен ли е Хебър да спре победния порив на ФК ЦСКА 1948?
Способен ли е Хебър да спре победния порив на ФК ЦСКА 1948?

Срещата на стадиона в " Бистрица " стартира в 19:00ч

Зад Николов ще работи карето Кабов, Охене, Бастунов и Хамдиев. Връзката сред халфовете и защитата ще реализира Георги Вълчев. Любопитното е, че Ел Голеадор ще заложи в ариергарда на групировката, с която отборът стигна до нулевото тъждество против ЦСКА в първия кръг на шампионата.

На вратата ще е Петър Дебърлиев, а пред него ще работи четворката - Николай Николаев и Роберт Мазан, надлежно вдясно и ляво, а в центъра на защитата ще оперират Лазар Марин и Сеско.

Интересното е, че Пенев, който през предходната акция бе отпред на днешния противник, ще заложи на трима състезатели, които до неотдавна бяха част от отбора, домакинстващ в Бистрица, и през лятото минаха в Хебър - Лазар Марин, Охене и Ангел Бастунов, твърди " Тема спорт ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР